Голубці з квашеної капусти
овочеві страви, страви з грибів духовка
8 Травня, 2017
300 рецептов. Блюда из духовки
Ingredients
Капуста квашена - 600 г
Рис - 100 г
Цибуля - 2 шт.
Морква - 120 г
Гриби сушені - 25 г
Олія - 4 ст. ложки
Борошно - 3 ч. ложки
Сіль
ДЛЯ СОУСУ:
Гриби сушені - 40 г
Вода - 1 л
Олія - 4 ст. ложки
Борошно - 4 ч. ложки
Цибуля - 3 шт.
Directions
1Качан квашеної капусти розібрати на окремі листки, потовщені стебла зрізати або відбити. Якщо капуста не в міру кисла, то листя залити гарячою водою, відварити, а потім охолодити.
2ФАРШ: Рис припустити, гриби обсмажити, додати нарізані кубиками пасеровані моркву та цибулю, сіль. Все добре перемішати.
3На підготовлені листки покласти фарш і загорнути.
4Голубці покласти на змащену олією сковороду, скропити олією та обсмажити в духовці до утворення скоринки.
5Обсмажені голубці скласти в неглибоку каструлю, залити грибним соусом і тушкувати до готовності.
СОУС:
1Гриби замочити на 2 години в холодній воді.
2Гриби добре промити та відварити у воді, вийняти, нарізати соломкою.
3Цибулю спасерувати на олії та додати гриби.
4Борошно спасерувати та розвести невеликою кількістю грибного відвару, влити в основний відвар, прокип'ятити, додати пасеровану цибулю разом з грибами, проварити 10 хвилин.