голубці
голубці

Голубці з рисом і айвою (грушею, яблуками)

    

15 Травня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Капуста - 500 г листя

Рис - 250 г

Айва, груші або яблука - 150 г

Морква - 1 шт.

Родзинки - 0,5 склянки

Масло вершкове - 150 г

Кефір - 1 л

Сіль

Цукор

Directions

НАЧИНКА ДЛЯ ГОЛУБЦІВ:

1Рис багаторазово промити та відварити до напівготовності в підсоленій воді, потім готовий рис відкинути на друшляк.

2Айву, груші або яблука очистити від шкірки та насіння і нарізати дрібними кубиками. Опустити нарізану айву в окріп і відварити її. Відвар від айви процідити та залишити; в подальшому він буде використаний.

3Родзинки перебрати, промити, замочити в окропі на 4 хвилини.

4Моркву вимити, очистити, порізати на кубики, пасерувати в частині вершкового масла.

5Рис, айву, родзинки, моркву разом із частиною масла змішати в посуді, додати цукор за смаком, знову перемішати.

ГОЛУБЦІ:

1Капустяне листя промити, покласти в окріп на 3 хвилини, потім вийняти, зрізати потовщену частину.

2На готове капустяне листя ложкою покласти начинку, загорнути лист, формуючи голубці. Складені голубці укласти в сотейник або каструлю, покласти залишки масла, полити відваром айви, накрити кришкою, поставити на вогонь і довести до кипіння, потім зменшити вогонь і тушкувати 30 хвилин.

3Готові голубці з айвою залити збитим у міксері кефіром і подавати.

Дієта безглютенова

00:00