Голубці з томатним соусом страви з м'яса китайська кухня 9 Вересня, 2018 50 рецептов китайской кухни Ingredients Свинина - 250 г фаршу Капуста - 1 невеликий качан Морква - 1 шт. Яйця - 1 шт., Соєвий соус - 15 г Сіль - 2 г Томатна паста - 50 г Цукор - 25 г Крохмаль - 10 г Олія - 25 г Цибуля ріпчаста - 15 г Імбир - 2 г Directions 1Листя капусти та нарізану кубиками моркву обшпарити крутим окропом. 2Фарш покласти в миску, додати яйце, 5 г соєвого соусу, сіль, цибулю, імбир, моркву, крохмаль, ретельно перемішати. 3Капусту добре віджати, покласти на листя фарш, скачати у вигляді трубочки та розрізати на дольки довжиною 4 см, акуратно скласти в каструлю. 4СОУС: На сковороду з олією покласти томатну пасту, просмажити, влити 200 г води, закип'ятити, додати сіль, цукор, 10 г соєвого соусу. 5Залити соусом голубці, поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і томити 15 хвилин. 00:00