Голубці ліниві (шарами)

    

9 Листопада, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

М'ясо - 250 г фаршу

Морква - 1 шт. велика

Рис - 150 г

Цибуля - 1 шт.

Капуста - 1 качан

Томатна паста - 2 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений + кілька горошин

Лавровий лист - 2-3 шт.

Петрушка свіжа або сушена

Олія соняшникова

Directions

1Моркву натерти на середній тертці. Цибулю дрібно нарізати. Капусту нашаткувати.

2У фарш додати цибулю, моркву, добре промитий рис, посолити, поперчити, ретельно перемішати.

3У каструлю налити трохи соняшникової олії і розігріти, покласти в неї шар нарізаної капусти. Зверху на капусту покласти шар фаршу, потім - знову капусту, фарш і т. д. (Останній шар має бути капустяним).

4Овочі залити розведеною в 1 склянці води томатною пастою, додати лавровий лист і чорний перець горошком. Тушкувати під кришкою 30 хвилин на маленькому вогні.

5Потім дати голубцям трохи постояти.

6Ліниві голубці подавати зі сметаною.

Дієта безглютенова

00:00