Горбуша, запечена з помідорами

    

7 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 40 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Горбуша - 800 г

Помідори - 4 шт.

Цибуля - 2 шт.

Майонез - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Томатна паста - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сіль

Directions

1Рибу промити та нарізати шматками. Потім полити лимонним соком, посолити та залишити на 30 хвилин.

2Овочі вимити й очистити. Цибулю нарізати тонкою соломкою, а томати тонкими скибочками.

3Налити в варильну ємність олію та поласти рибу. Поверх викласти шар томатів. Змішати цибулю з томатною пастою та майонезом і покласти в мультиварку зверху. Включити режим «Випічка» на 45 хвилин.

00:00