215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Горбуша - 1 шт.
Гірчиця - 1 ч. ложка
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Розсіл з-під солоних огірків - 0,5 л
Лавровий лист - 1 шт.
Олія
Кріп - 1 пучок
Зелена цибуля - кілька стебел
Перець духмяний - 4 горошини
Directions
1Горбушу вимити, очистити від нутрощів, кісток, при цьому шкірку залишити. Філе зі шкіркою нарізати скибочками шириною 3 см, викласти в сотейник. Шматочки риби залити огірковим розсолом з лавровим листом, туди ж покласти перець горошком, цибулину. Варити рибу в розчині 10 хвилин, потім вийняти з посуду.
2Олію розтерти з гірчицею, додати в відвар, настоювати кілька годин.
3Потім залити гірчичним соусом готову рибу та посипати нарізаною зеленню.