215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Горбуша - 1 шт.
Цвітна капуста - 1 головка
Хліб - 300 г
Борошно - 5 ст. ложок
Олія - 4 ст. ложки
Сухарі панірувальні - 0,5 склянки
Часник - 3 зубчики
Кріп - 1 пучок
Вершки - 1 склянка
Directions
1Горбушу вимити, очистити від потрухів, нарізати на порції, опустити у вершки на кілька хвилин, потім вийняти, дати стекти вершкам, відокремити філе риби від кісток. Злиті вершки процідити.
2Борошно пасерувати на олії при постійному помішуванні, змішати з вершками, варити на маленькому вогні 10 хвилин, в кінці варіння додати товчений часник, нарізану зелень.
3Хліб нарізати кубиками, обсмажити в олії.
4Цвітну капусту вимити, розібрати на суцвіття.
5Шматочки риби вмочити в маринаді, покласти на деко, зверху викласти суцвіття цвітної капусти, знову полити зверху маринадом, посипати панірувальними сухарями, натертим твердим сиром. Рибу поставити в духовку та готувати при 180°C до золотистої скоринки.