Гречка зі смаженою цибулею і свіжим огірком каші та круп'яні страви здорове харчування 16 Липня, 2018 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Гречана крупа - 1 склянка Вода - 2 склянки Сіль - 1/3 ч. ложки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Огірки - 2 шт. Олія - 2 ст. ложки Directions 1Приготувати гречану кашу. 2Огірок вимити, очистити від шкірки та нарізати тонкою соломкою. Цибулю очистити, нарізати півкільцями. 3Розігріти в сковороді олію, 3 хвилини обсмажувати на ній цибулю до золотистого кольору. 4Додати в гречану кашу обсмажену цибулю і огірок, перемішати. 5Страву подавати гарячою або в якості холодного салату, попередньо заправивши його сметаною і присипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею.Дієта безглютенова 00:00