Гречка з квасолею і томатом

  ,   

2 Листопада, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля червона - 1 склянка

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Помідори - 2 шт.

Вода або бульйон - 1 склянка

Олія

Спеції

Приправи

Томатна паста - 1 ст. ложка

Зелень

Гречана крупа - 3 склянки

Directions

1Квасолю попередньо замочити в холодній воді та відварити до готовності в підсоленій воді.

2У качатниці розігріти олію, підсмажити в ній цибулю і скибочки моркви.

3Додати томатну пасту, скибочки помідорів, подрібнений часник і квасолю, посолити, поперчити, додати спеції і влити воду або бульйон. Тушкувати на повільному вогні 20 хвилин, часто перемішуючи.

4Потім додати гречку, долити ще трохи води, зелень, приправи, накрити кришкою і тушкувати до готовності.

Дієта безглютенова

00:00