Гриби під «шубою» з овочів

    

19 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Гриби - 450 г

Картопля варена - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква варена - 1 шт.

Яйця варені - 2 шт.

Майонез - 1 стакан

Зелень петрушки - 3 гілочки

Directions

1Гриби очистити, великі нарізати скибочками. Лук порубати.

2Гриби з цибулею обсмажити на олії до готовності.

3Картоплю, моркву та яйця натерти на крупній тертці.

4Викласти в салатник шарами: гриби з цибулею, картоплю, моркву, яйця. Кожен шар змащувати майонезом.

5При подачі оформити салат скибочками грибів та зеленню петрушки.

00:00