Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Гриби тушковані

    ,

11 Травня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби - 500 г свіжих, 300 г варених або 300 г солоних

Олія - 2 ст. ложки

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Бульйон грибний - 0,5 склянки

Зелень петрушки та кропу

Directions

1Свіжі гриби вимити, очистити, нарізати, тушкувати у власному соку, доки сік не випарується. Солоні гриби вимочити для видалення надлишку солі, сушені гриби вимочити, доки не збільшиться обсяг. Потім гриби тонко нарізати.

2Олію розігріти, покласти в неї нарізані тонкими скибочками гриби та шатковану цибулю. Свіжі гриби тушкувати у власному соку 15‑20 хвилин, відварені та солоні - близько 10 хвилин.

3До грибів додати бульйон, потім, ближче до кінця тушкування, додати сіль, зелень.

4З тушкованими грибами подавати відварну картоплю і салат із різних овочів.

00:00