222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гриби білі сухі - 20 г
Квас або вода - 0,5 склянки
Олія - 2 ч. ложки для заправки + 0,25 склянки для смаження
Сіль - 0,5 ч. ложки
Борошно - 3 ст. ложки
Лавровий лист - 3 шт.
Перець чорний - 8 горошин
Directions
1Сухі гриби промити, відварити в 0,5 л води з лавровим листом і перцем. Потім гриби викласти в друшляк, дати стекти відвару в окремий посуд. Вийняті гриби обсушити.
2ТІСТО ДЛЯ КЛЯРУ: З квасу, соняшникової олії, солі та борошна вимішати рідке тісто.
3Гриби опустити в кляр, потім викласти їх в киплячу олію і обсмажувати по кілька хвилин зі всіх боків.