Груші у ванільному соусі

    

2 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Груші - 2 шт.

Вода - 1 склянка

Цукор - 1 ч. ложка

ДЛЯ СОУСУ:

Яйця -1-2 жовтка

Цукор - 1 ст. ложка

Ванілін - 2-3 щіпки

Молоко - 1 склянка

Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка

Directions

1Розрізані навпіл груші варити в цукровому сиропі до м'якості.

2Зварені груш покласти в салатник, остудити, полити холодним ванільним соусом і прикрасити свіжими, попередньо нарізаними, або консервованими плодами.

3ВАНІЛЬНИЙ СОУС: Цукор добре розтерти з яєчними жовтками та крохмалем, розвести гарячим молоком і, безперервно помішуючи, проварити соус, не доводячи до кипіння, до загусання. В кінці варіння в соус додати ванілін.

00:00