Грінки гострі з ковбасою

  

27 Вересня, 2016

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Хліб житній - 400 г

Масло вершкове - 100 г

Ковбаса - 100 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Гірчиця - 25 г

Часник - 1 зубчик

Зелень петрушки або кропу - 10 г

Огірки або помідори для прикраси

Directions

1Черствий житній хліб і ковбасу нарізати скибочками. Хліб злегка змочити водою з часником, ковбасу змастити гірчицею.

2Хліб і ковбасу обсмажити з двох сторін на вершковому маслі або маргарині. На хліб покласти ковбасу, зверху - пасеровану цибулю, кружечок огірка або помідора. Прикрасити зеленню.

00:00