Гуляш по-пустертальськи
Гуляш по-пустертальськи

Гуляш по-пустертальськи

    

27 Липня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 2 hrs 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 800 г

Цибуля жовта - 400 г

Вино червоне - 200 мл / 0,75 склянки + 2 ст. ложки

Паприка - 1 ч. ложка

Борошно універсальне - 25 г / ~ 3 ст. ложки

Лимон - 1 стрічка цедри

Розмарин свіжий - 1 гілочка

Лавровий лист - 1 шт.

Майоран свіжий - 1 гілочка

Олія оливкова - 30 мл / 2 ст. ложки

Томатна паста - 30 г

Сіль

Перець

Directions

1Нарізати м'ясо кубиками. Нагріти олію в сковороді, доки вона не нагрівається, додати м'ясо та нарізану цибулю, підсмажувати кілька хвилин.

2У склянці розчинити борошно та паприку в маленькій кількості води та залити м'ясо. Влити половину червоного вина та варити, доки воно не випарується.

3Додати розмарин, лавровий лист, майоран, лимонну цедру і томатну пасту та добре перемішати. Додати 1 склянку води та решту вина; накрити кришкою і готувати принаймні 2 години. Якщо у процесі приготування страва стає занадто сухою, додати трохи води.

4Перед подачею видалити лавровий лист. Подавати гуляш з полентою, вареною картоплею або ньоками.

00:00