Гуляш у горщику
Гуляш у горщику

Гуляш у горщику

      

25 Липня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Свинина - 300 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло топлене - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Капуста квашена - 300 г

Вода - 1 склянка

Перець солодкий - 50 г

Часник - 2 зубчики

Сметана - 0,5 склянки

Перець червоний мелений

Кмин

Зелень

Сіль

Directions

1Свинину нарізати кубиками, укласти в горщики.

2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на маслі, змішати її з червоним перцем часником, кмином.

3Цибулеву суміш укласти на м'ясо. Додати промиту капусту та нарізаний кільцями перець, влити воду, посолити та тушкувати в духовці до готовності.

4Коли м'ясо буде готове, в гуляш влити змішану з пасерованим борошном сметану і тушкувати ще 5 хвилин.

5Подавати, посипавши рубаною зеленню.

00:00