Гуляш у горщику страви з м'яса угорська кухня духовка 25 Липня, 2018 Волшебные горшочки (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Свинина - 300 г м'якоті Цибуля ріпчаста - 1 шт. Масло топлене - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Капуста квашена - 300 г Вода - 1 склянка Перець солодкий - 50 г Часник - 2 зубчики Сметана - 0,5 склянки Перець червоний мелений Кмин Зелень Сіль Directions 1Свинину нарізати кубиками, укласти в горщики. 2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на маслі, змішати її з червоним перцем часником, кмином. 3Цибулеву суміш укласти на м'ясо. Додати промиту капусту та нарізаний кільцями перець, влити воду, посолити та тушкувати в духовці до готовності. 4Коли м'ясо буде готове, в гуляш влити змішану з пасерованим борошном сметану і тушкувати ще 5 хвилин. 5Подавати, посипавши рубаною зеленню. 00:00