Джем абрикосово-аґрусовий консервація 28 Липня, 2018 Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи) Ingredients Абрикоси без кісточок - 500 г Агрус - 500 г пюре Цукор - 800 г Directions 1Абрикоси нарізати шматочками, видаливши кісточки. 2Приготувати аґрусове пюре. 3У гаряче пюре покласти три чверті підготовлених абрикосів, швидко довести до кипіння і варити 3 хвилини. 4Додати 200 г цукру і продовжувати варіння на сильному вогні. 5Через 10‑15 хвилин частинами додати решту цукру і залишки абрикосів. Варити до готовності при постійному помішуванні. 6Розлити в гарячому вигляді до країв банок, закупорити та перевернути догори дном до повного охолодження.Цей джем варять невеликими порціями. 00:00