Дикобрази з абрикосів десерти італійська кухня 23 Серпня, 2018 50 рецептов итальянской кухни Ingredients Абрикоси великі - 6 шт. Бісквіт - 12 скибочок Лимон - 1 ст. ложка соку + цедра Мигдаль - 50 г Вершки рідкі - 1 склянка Цукор Цукрова пудра Directions 1Мигдаль покласти в окріп. 2Розрізати не дуже стиглі абрикоси навпіл, видалити кісточки, відварити у воді з цукром і цедрою. Абрикоси процідити. Сироп залишити. 3Зі скибочок бісквіта нарізати кружальця трохи більше половинки абрикоса, розкласти на блюдо, полити гарячим сиропом. 4Через 30 хвилин покласти на кожну скибочку половину абрикоса, полити сиропом і соком лимона. 5Очистити мигдаль від шкірки, нарізати на не дуже тонкі палички й увіткнути в абрикоси (щоб вони були схожі на дикобразів). 6Збити вершки, додати трохи цукрової пудри та викласти в центрі страви куполом. 00:00