абрикоси
абрикоси

Дикобрази з абрикосів

    

23 Серпня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Абрикоси великі - 6 шт.

Бісквіт - 12 скибочок

Лимон - 1 ст. ложка соку + цедра

Мигдаль - 50 г

Вершки рідкі - 1 склянка

Цукор

Цукрова пудра

Directions

1Мигдаль покласти в окріп.

2Розрізати не дуже стиглі абрикоси навпіл, видалити кісточки, відварити у воді з цукром і цедрою. Абрикоси процідити. Сироп залишити.

3Зі скибочок бісквіта нарізати кружальця трохи більше половинки абрикоса, розкласти на блюдо, полити гарячим сиропом.

4Через 30 хвилин покласти на кожну скибочку половину абрикоса, полити сиропом і соком лимона.

5Очистити мигдаль від шкірки, нарізати на не дуже тонкі палички й увіткнути в абрикоси (щоб вони були схожі на дикобразів).

6Збити вершки, додати трохи цукрової пудри та викласти в центрі страви куполом.

00:00