Експрес-бульйон

    

25 Березня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 200 г фаршу

Вода - 1,5 л

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Селера

Сіль

Перець мелений

Олія - 1 ст. ложка

Зелень

Directions

1Цибулю та моркву очистити, нарізати великими тонкими скибочками, обсмажити на сухій сковороді до рум'янцю.

2Опустити обсмажені овочі в каструлю разом із яловичим фаршем і смаковим корінням, залити холодною водою, розмішати та варити 30 хвилин.

3Додати сіль, перець і варити ще 5 хвилин.

4Потім бульйон процідити через часте сито.

5При подачі покласти в бульйон олію та дрібно нарізану зелень.

Дієта при застуді та грипі

00:00