Ескалоп зі свинини з гострим яблучним пюре

    

1 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 600 г шинки

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова для смаження - 80 мл

ПЮРЕ:

Яблука - 400 г

Хрін білий консервований - 80 г

Мед - 80 мл

Directions

1Вимити й обсушити м'ясо. Нарізати порційними шматками товщиною 1-1,5 см.

2Відбити кожен шматок м'яса в тонкий пласт. Посолити, посипати свіжомеленим чорним перцем.

3Обсмажувати котлети на розпеченій оливковій олії з обох боків по 1-2 хвилини.

4ПЮРЕ: Очистити яблука від шкірки, видалити серцевину. Натерти фрукти на дрібній тертці. Змішати яблучну кашку з хроном. Додати мед, перемішати.

5Подавати котлети разом з яблучним пюре.

00:00