Заготовка для борщу

    

22 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 150 г

Буряк - 500 г

Перець солодкий - 1 шт. невеликий

Помідори - 150 г

Олія - 30 г

Вода - 50 мл

Оцет 9% - 25 мл

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Дрібно нарізану цибулю і натерту на тертці моркву смажити в олії на режимі «Випічка» 20 хвилин.

2Додати очищений і натертий на тертці буряк, нарізаний кубиками перець, нарізані кубиками помідори без шкірки, воду, оцет, сіль і цукор. Перемішати та готувати в режимі «Тушкування» 1‑1,5 години.

3Покласти в стерилізовані банки та закрити кришками.

4Зберігати у холоді.

00:00