Заготовка з баклажанів із перцем
31 Жовтня, 2017
162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Баклажани - 0,5 кг
Перець солодкий (червоний, зелений, жовтий, оранжевий) - 0,5 кг
Помідори м'ясисті - 0,5 кг
Цибуля ріпчаста - 250 г
Часник - 2-3 зубчики (за бажання)
Сіль - 25-30 г
Цукор - 25-30 г
Олія - 0,5 мультисклянки
Оцет - 25 г 9%-го або 35 г 6%-го
Directions
1Вимити всі овочі. Помідори очистити від хвостиків і нарізати кубиками або подрібнити м'ясорубкою: чим дрібніше нарізати, тим більше буде соку. Можна замінити половину помідорів на густу томатну пасту, щоб було менше рідини і більш насичений смак.
2Перець очистити від насіння, плодоніжок і нарізати соломкою. Баклажани нарізати кільцями товщиною 1 см (якщо баклажан великий, найширші колечка розрізати ще навпіл). Цибулю нарізати півкільцями.
3Змішати всі овочі в чаші мультиварки, додати сіль, цукор, олію, оцет. Готувати на програмі «Суп» 30‑40 хвилин.
4За 7‑10 хвилин до готовності покласти подрібнений часник для гостроти (за бажання).
5Простерилізувати банки, покласти туди приготовлені овочі та закатати металевими кришками.
Для мультиварки Maruchi RW-FZ47
При використанні оцту 6% заготовка вийде рідшою