Закуска гостра з моркви

  

8 Січня, 2017

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морква - 7 шт.

Олія соєва або інша рослинна - 2 склянки

Перець пекучий мелений - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Соєвий замінник м'яса - 2 ст. ложки

Базилік сушений мелений - 2 ч. ложки

Зіра мелена - 2 ч. ложки

Сіль

Directions

1Моркву нарізати соломкою, часник порубати.

2Моркву перекласти в друшляк. Довести олію до кипіння та полити нею моркву 4 рази так, щоб вона добре була оброблена олією.

3Моркву перекласти на блюдо, посолити, поперчити, посипати базиліком і зірою. Додати подрібнений часник і замінник м'яса, перемішати.

4Перед подачею моркву охолоджувати 1,5 години.

00:00