Закуска з білої квасолі

      

6 Листопада, 2016

365 рецептов узбекской кухни

Ingredients

Квасоля біла - 2 склянки

Бульйон овочевий - 2 л

Помідори - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Зелень свіжа

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю замочити на ніч у холодній воді.

2Перед приготуванням воду злити. Залити квасолю бульйоном і варити до м'якості.

3Помідори обдати окропом, очистити від шкірки та протерти через сито. Моркву натерти на крупній тертці. Зелень подрібнити.

4Змішати квасолю з томатним пюре, тертою морквою, зеленню та маслом. Посолити, поперчити. Викласти у вогнетривку форму та поставити на 25 хвилин в духовку, нагріту до 250°С.

00:00