Закуска з макаронних виробів і фруктів закуски, салати 24 Серпня, 2018 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Макаронні вироби дрібні Виноград - дрібні ягоді без кісточок Банани Мандарини або апельсини Яблука - 1 шт. Цукор Кориця Лимонний сік Інжир Фініки Кокосова стружка Directions 1Макаронні вироби відварити до готовності, відкинути на друшляк і обдати холодною водою. 2Ягоди винограду нарізати навпіл. Банани очистити, нарізати кружальцями. Яблуко вимити, очистити від шкірки та серцевини, нарізати тонкими скибочками. Нарізати мандарини (або апельсини) шматочками. 3Фрукти з'єднати з дрібно нарізаним інжиром і фініками, подрібненими горіхами, посипати цукром, корицею, скропити лимонним соком. 4Фрукти змішати з макаронними виробами. Все перемішати, посипати кокосовою стружкою. 00:00