Закуска морквяна з родзинками та фісташками

    

18 Листопада, 2016

365 рецептов узбекской кухни

Ingredients

Морква - 700 г

Родзинки без кісточок - 5 ст. ложок

Фістшкі очищені - 150 г

Молоко - 1 стакан

Сметана рідка - 1 стакан

Кардамон зелений - 2 товчених стручка

Цукор

Сіль

Directions

1Моркву натерти на крупній тертці. Родзинки замочити на 2 години в холодній воді.

2Покласти моркву і товчені стручки кардамону в каструлю з товстим дном, злегка посолити, залити молоком і довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь до середнього і тушкувати, не накриваючи, 30 хвилин, періодично помішуючи, поки рідина не випарується. Додати цукор, родзинки, половину фісташок, перемішати. Тримати на вогні ще 1-2 хвилини, щоб суміш добре прогрілася.

3Подавати в теплому вигляді, поливши сметаною і посипавши фісташками, що залишилися.

00:00