Закуска ситна закуски, запіканки узбецька кухня духовка 19 Листопада, 2016 365 рецептов узбекской кухни Ingredients Теляча грудинка - 500 г Морква - 300 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Молоко - 50 мл Масло вершкове - 20 г Вершки - 1 ст. ложка Сметана - 200 г Яйця - 1 жовток Волоські горіхи - 100 г Кмин - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Моркву очистити, відварити в підсоленій воді та зробити пюре з молоком і половиною вершкового масла. Додати мелені волоські горіхи. 2Цибулю подрібнити і тушкувати з вершковим маслом. 3Грудинку нарізати кубиками. 4Викласти в форму для випікання шарами: морквяне пюре, грудинку, цибулю. Зверху залити яєчним жовтком, змішаним з вершками, посипати кмином. 5Запікати в духовці 5-7 хвилин при середній температурі. 6Подавати зі сметаною.??? грудинка копчена? 00:00