1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Помідори - 3 шт.
Моцарела або бринза - 250 г
Часник - 3 зубчики
Базилік - 2 гілочки
Кінза - 2 гілочки
Сік томатний - 200 мл
Желатин - 10 г
Сіль
Перець
Directions
1Желатин замочити в томатному соку на 20 хвилин. Потім злегка нагріти, помішуючи, щоб желатин повністю розчинився, остудити.
2Помідори нарізати тонкими напівкруглими скибочками, сир - тонкими пластинками. Часник пропустити через прес, перемішати з дрібно нарубаною зеленню.
3Внутрішню поверхню форм для желе застелити харчовою плівкою, залишивши довгі краї. Скибочки помідорів вмочити в томатно-желатинову масу й укласти в один ряд на дно форм, посипати сіллю, перцем і зеленню з часником. Зверху викласти шар зі шматочків сиру, також зануривши їх в томатно-желатинову масу і посипавши приправами і зеленню. Повторити шари кілька разів, залити залишками желатинової маси.
4Поставити в холодильник до повного застигання желе.
5Потім акуратно перевернути на блюдо і зняти плівку.