Запіканка з баранини з картоплею запіканки російська кухня духовка 3 Листопада, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 350 г смаженої м'якоті Картопля - 900 г Бульйон курячий - 1 склянка Крохмаль кукурудзяний - 1 ч. ложка Масло вершкове - 30 г Молоко - 3 ст. ложки Чебрець мелений - 1/4 ч. ложки Майоран мелений - 1/4 ч. ложки Паприка - 1/4 ч. ложки Сіль Directions1У бульйон покласти чебрець і майоран, довести до кипіння. Покласти заморожені овочі, варити 5 хвилин.2Влити крохмаль, розведений у 2 ст ложках води, і варити, помішуючи, до загустіння.3Додати нарізану кубиками баранину, перемішати і довести до кипіння.4Картоплю варити в підсоленій воді до готовності. Воду злити. 5Картоплю протерти гарячою, заправити олією, гарячим молоком і збити.6Овочеву суміш з бараниною укласти на змащене маслом керамічне блюдо, зверху викласти картопляне пюре, нанести на нього малюнок, посипати паприкою.7Запікати 30 хвилин при 200°С до утворення золотистої скоринки. При подачі оформити запіканку гілочкою петрушки. 00:00