Запіканка з брокколі та лососем під заливкою

  ,   ,

12 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Брокколі свіжа або заморожена - 300 г

Рис відварний - 200 г

Лосось, форель або сьомга копчені - 100 г

Яйця - 1 шт.

Вершки 10% - 100 г

Сметана рідка - 100 мл

Сир твердих сортів - 50 г

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Перець мелений

Сіль

Directions

1Брокколі вимити, розділити на суцвіття і відварювати в підсоленій воді 3‑5 хвилин (капуста не має вийти дуже м'якою).

2Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти відварений рис рівним шаром. Рибу очистити, відокремити філе від кісток, розрізати тонкими скибочками і викласти на рис. Зверху покласти шар із суцвіть брокколі.

3ЗАЛИВКА: Злегка збити яйце, додати вершки, сметану і тертий сир. Трохи посолити та поперчити. Добре перемішати.

4Заливку вилити на запіканку. Готувати в духовці при 180‑200°C до зарум'янювання, приблизно 20‑25 хвилин.

5Готову запіканку подавати гарячою.

Дієта для підвищення імунітету

00:00