Запіканка з брюссельської капусти

  , ,   

30 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Брюссельська капуста - 300-350 г

Шпроти в олії - 200 г

Сир - 120 г

Борошно пшеничне - 100 г

Масло вершкове - 20 г

Соус бешамель готовий - 180 мл

Яйця - 3 шт.

Сіль

Directions

1Брюссельську капусту вимити та кожен качанчик розрізати навпіл.

2У чашу мультиварки покласти вершкове масло, капусту, шпроти, соус бешамель, посолити та встановити режим «Тушкування».

3Сир натерти на крупній тертці, з'єднати зі збитими яйцями, борошном і відправити в мультиварку. Встановити режим «Випічка» і готувати 25-30 хвилин.

00:00