Запіканка з брюссельської капусти запіканки, овочеві страви, страви з риби мультиварка 30 Січня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 15 mins Cook: 30 mins Ingredients Брюссельська капуста - 300-350 г Шпроти в олії - 200 г Сир - 120 г Борошно пшеничне - 100 г Масло вершкове - 20 г Соус бешамель готовий - 180 мл Яйця - 3 шт. Сіль Directions 1Брюссельську капусту вимити та кожен качанчик розрізати навпіл. 2У чашу мультиварки покласти вершкове масло, капусту, шпроти, соус бешамель, посолити та встановити режим «Тушкування». 3Сир натерти на крупній тертці, з'єднати зі збитими яйцями, борошном і відправити в мультиварку. Встановити режим «Випічка» і готувати 25-30 хвилин. 00:00