100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Субпродукти (шлуночки, серце, печінка) - 350 г
Шпик або інший жир - 50 г
Цибуля - 1 шт.
Сіль
Перець
Рис - 0,5 склянки
Яйця - 1 шт.
Молоко - 1 склянка
Сир тертий
Маргарин
Directions
1Шпик розрізати на шматочки та підрум'янити. Обсмажити в ньому цибулю і порубані субпродукти: спочатку шлуночки, потім серце і, нарешті, печінку, бо вона просмажується найшвидше. Заправити суміш сіллю і перцем, додати трохи гарячої води та тушкувати до повної готовності.
2Відварений рис змішати з готовими продуктами, перекласти в змащену маслом форму.
3Яйце збити, змішати з молоком і залити печінку з рисом. Посипати тертим сиром і шматочками маргарину. Запікати 10‑15 хвилин в нежаркій духовці.
4Сервірувати з кисло-солодким салатом (з гарбуза, брусниці, моркви з журавлиною тощо).