Запіканка з печінки з картоплею та горохом запіканки, страви з м'яса духовка, лікувальне харчування 3 Листопада, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Печінка - 300 г Картопля - 2‑3 шт. Горошок консервований - 5 ст. ложок Селера, натерта на крупній тертці - 1‑2 ст. ложки Яйця - 1 шт. Молоко - 0,5 склянки Сіль Перець Directions 1Очищену від плівок печінку та сиру картоплю пропустити через м'ясорубку. Додати терту селеру, яйця, горошок і молоко. Приправити сіллю і перцем. 2Добре розмішати, перекласти в змащену маслом форму і запікати 30 хвилин при 200°C. 3Подавати на стіл в тому ж посуді з брусничним або будь-яким іншим кисло-солодким салатом.Дієта при гіпотонії 00:00