Запіканка морквяна з грушею

  ,

17 Жовтня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морква - 2 шт.

Сир (творог) - 300 г

Груші - 1 шт.

Крупа манна - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Цукор ванільний - 1 ст. ложка

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Мед - 2 ст. ложки

Родзинки без кісточок - ½ склянки

Directions

1Сир (творог) протерти, додати сіль, ванільний цукор і вершкове масло.

2Грушу очистити і натерти на дрібній тертці.

3Моркву натерти на крупній тертці, змішати з сиром, грушею, манною крупою, додати яйця і перемішати.

4Масу викласти у змащену маслом форму, запікати до золотистого кольору.

5СОУС: Родзинки залити гарячою водою, залишити на 10 хвилин, потім охолодити та змішати з медом.

6При подачі запіканку, розрізавши на порції, викласти на блюдо та полити соусом.

00:00