Запіканка м’ясна з картоплею

  ,   

31 Жовтня, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Яловичина відварна - 200 г

Картопля невелика - 4 шт.

Сухарі панірувальні - 100 г

Масло вершкове - 20 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 50 мл

Сметана - 50 мл

Сіль

Directions

1Картоплю відварити, влити тепле молоко і протерти через сито.

2М'ясо пропустити через м'ясорубку.

3Форму змастити маслом, посипати панірувальними сухарями. У форму викласти пюре та фарш шарами.

4Яйця збити зі сметаною, змастити цією сумішшю запіканку.

5Готувати в аерогрилі 25 хвилин при температурі 250°С.

00:00