Запіканка рисова з курячою грудкою, грибами та овочами

  , ,   ,

5 Листопада, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 300 г

Перець солодкий - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Зелений горошок заморожений - 2 ст. ложки

Бульйон курячий

Олія оливкова - 2‑3 ст. ложки

Курка - 300 г грудок

Печериці - 200 г

Сіль

Перець

Спеції

Сир - 100 г

Яйця - 3 шт.

Сметана - 150 г

Directions

1Солодкий перець, цибулю і печериці обсмажити в різному посуді.

2Рис відварювати в підсоленій воді близько 10 хвилин, промити, остудити.

3Курячі грудки дрібно нарізати й обсмажити, додати спеції.

4З'єднати рис, м'ясо, гриби й овочі, додати трохи бульйону, перемішати. Змішати половину сиру, сметану та яйця, залити рисову масу.

5Форму змастити оливковою олією, викласти в форму масу, зверху посипати натертим сиром. Нагріти духовку до 200°С, запікати 25 хвилин.

Дієта безглютенова

00:00