172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис - 200 г
Сир (творог)  - 300 г
Яйця - 1‑2 шт.
Родзинки - 80 г
Сметана - 50 г
Олія для змащування каструлі
Цукор - 70 г
Directions
1Родзинки замочити в гарячій воді на 15 хвилин, потім воду злити, родзинки злегка обсушити.
2Рис промити кілька разів, потім відварити, трохи остудити та з'єднати з іншими компонентами.
3Мультикаструлю змастити олією. Рисово-сирну масу викласти на дно каструлі та розрівняти. Випікати в режимі «Випічка» 40‑60 хвилин. Час випічки залежить від густоти маси (якщо маса вийшла рідка, то час випічки збільшується).
4Після сигналу виключення треба дати запіканці охолонути в ємності (інакше випічка розвалиться при витяганні).
5Подавати рисову запіканку в теплому вигляді зі сметаною, варенням, повидлом.