Запіканка сирно-манна (творожна) з яблуками та родзинками

  ,   ,

13 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 250 г

Манна крупа - 1 ст. ложка (без верху)

Яйця - 2 білки

Цукор - 2 ст. ложки

Молоко - 0,5 склянки

Хліб пшеничний - 100 г

Яблука - 2 шт.

Родзинки - 0,5 склянки

Сметана - 0,5 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Directions

1Хліб розрізати на дві скибочки і намочити в молоці, додавши в нього кавову ложечку цукру.

2Протерти сир (творог), змішати зі збитими білками, цукром і манною крупою, додати родзинки і нарізані кубиками яблука і добре вимішати.

3У формочку, змащену маслом, покласти скибочку змоченого хліба, на нього - сирну масу, зверху - другу скибочку хліба, скропити маслом і запекти.

4Подавати до столу зі сметаною.

00:00