«Золоті монетки» з бананом десерти китайська кухня 17 Серпня, 2018 50 рецептов китайской кухни Ingredients Банани - 3 шт. Пряники довгасті - 2‑3 шт. Фініки - 100 г Цукор - 1 ст. ложка Яйця - 2 шт. Борошно - 1 ст. ложка Крохмаль - 1 ст. ложка Олія - 1,5 склянки Directions 1Очистити банани від шкірки та нарізати кружальцями завтовшки 5 мм. Пряники та фініки нарізати так само. 2Скласти «циліндрики» з кружалець пряника, банана та фініка (кружальце банана в центрі) і обваляти кожен у борошні. 3Змішати яєчні білки з крохмалем. 4Змастивши «циліндрики» яєчним білком з крохмалем, опустити в розігріту олію. Смажити 3 хвилини, вийняти, дати олії стекти. 5Укласти на блюдо, посипати цукром і подати до столу. 00:00