Йока

    

24 Вересня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Лаваш вірменський тонкий - 4 шт.

Яйця - 4 шт.

Сир твердий - 130 г

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Сіль

Зелень

Directions

1Вершкове масло розтопити на розпеченій сковорідці.

2Лаваш змочити в холодній воді, укласти на сковороду, підсмажити з одного боку, потім з іншого.

3У центр лаваша випустити яйце і розподілити його по всій поверхні. Трохи просмажити. Коли яйце схопиться на лаваші, посипати сиром.

4Прогріти кілька секунд, потім скласти лаваш навпіл начинкою всередину. Так само приготувати інші лаваші.

5Подавати гарячими з зеленню.

00:00