Кабачки, фаршировані сиром (творогом)

    

17 Липня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Кабачки - 3 шт.

Сир (творог) - 200 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 20 г

Сало топлене - 20 г

Сметана - 80 г

Листя салату

Зелень кропу

Сіль

Directions

1Кабачки розрізати впоперек, видалити насіння і ошпарити.

2ФАРШ: Розтерти сир (творог) з яйцями і вершковим маслом, додати трохи рубленого кропу і сіль.

3Кабачки заповнити фаршем, укласти в неглибоку посуд, змащену салом, і запікати в духовці до утворення рум'яної скоринки.

4Подавати зі сметаною. Оформити зеленню кропу і листям салату.

00:00