Кабачки, фаршировані сиром (творогом) овочеві страви духовка 17 Липня, 2017 Блюда фаршированные (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 6 порцій Ingredients Кабачки - 3 шт. Сир (творог) - 200 г Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 20 г Сало топлене - 20 г Сметана - 80 г Листя салату Зелень кропу Сіль Directions 1Кабачки розрізати впоперек, видалити насіння і ошпарити. 2ФАРШ: Розтерти сир (творог) з яйцями і вершковим маслом, додати трохи рубленого кропу і сіль. 3Кабачки заповнити фаршем, укласти в неглибоку посуд, змащену салом, і запікати в духовці до утворення рум'яної скоринки. 4Подавати зі сметаною. Оформити зеленню кропу і листям салату. 00:00