Кабачок з квасолею у сметанному соусі (з часником та помідорами черрі)

    

29 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори черрі - 4 шт.

Кабачки - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Квасоля консервована - 200 г

Сметана - 200 г

Сир - 100 г

Олія - 1 ст. ложка

Спеції

Перець

Сіль

Directions

1Кабачок очистити та нарізати кубиками, цибулю - півкільцями. Моркву та сир натерти на крупній тертці. Помідор нарізати кубиками. З квасолі злити рідину.

2У чашу мультиварки налити олію. Покласти кабачок, цибулю та моркву. Готувати в режимі «Смаження» 15 хвилин.

3Потім додати помідор і квасолю, сіль і перець за смаком. Яйце злегка збити, змішавши зі сметаною. Яєчно-сметанною сумішшю залити рагу. Прикрасити зверху помідорами чері. Закрити кришку та готувати в режимі «Випічка» 45 хвилин.

4За 10 хвилин до закінчення готування овочі посипати тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню. Додати часник і спеції.

00:00