Кальмари в тісті

  

27 Листопада, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Кальмари - 3 тушки без голови

Вино виноградне - 1 ч. ложка

Олія - 20 г + для фритюру

Сіль

Лимон - 1 шт.

Зелень

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 300 г

Яйця - 6 шт.

Молоко або вода - 250 г

Олія - 1 ст. ложка

Сіль - 0,25 ч. ложки

Цукор - 0,25 ч. ложки

Directions

1Кальмарів промити, видаливши хітинову пластинку, нарізати кільцями.

2Змішати вино, олію, сіль і перець. Залити сумішшю кальмарів і маринувати 30 хвилин.

3ДЛЯ ТІСТА: Борошно розвести молоком, додати олію, яєчні жовтки, розтерті з сіллю та цукром, і добре розмішати. Яєчні білки збити до стійкої піни і підмісити до тіста.

4Колечка кальмарів вмочити в тісто, а потім одразу опускати в нагріту олію. Смажити до утворення рум'яної скоринки.

5При подачі оформити скибочкою лимона і зеленню.

00:00