Кальмари з овочами та сиром

    

17 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 1-2 порції

Ingredients

Кальмари - 200 г

Цукіні - 50 г

Помідори - 50 г

Баклажани - 50 г

Перець болгарський солодкий червоний - 50 г

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Мед - 50 мл

Олія оливкова - 30 мл

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Пармезан - 30 г

Directions

1Видалити у помідорів плодоніжки. Очистити цукіні. Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки та насіння.

2Нарізати помідори, цукіні та баклажани кружальцями, солодкий болгарський перець - широкими смужками. Очистити кальмари, зробити неглибокі надрізи уздовж тушок.

3З'єднати кальмари з овочами, полити оливковою олією та лимонним соком. Додати мед, посолити, поперчити, перемішати.

4Обсмажувати суміш на розігрітій сковороді 2-3 хвилини.

5При подачі посипати страву тертим пармезаном.

00:00