Кальмари з соусом тартар

  

2 Червня, 2017

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Кальмари - 450 г

Яйця - 1 шт.

Молоко - 1 ст. ложка

Сухарі панірувальні - 175 г

Сіль

Олія для фритюру

Лимон - 1 шт.

СОУС ТАРТАР:

Майонез - 200 г

Огірки - 1 маленький

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Каперси подрібнені - 1 ст. ложка

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сіль - щіпка

Цибуля зелена

Directions

1Обробити кальмарів, видаливши поверхневу плівку і бічні плавники, промити. Нарізати тушки кальмарів поперек кільцями шириною 6 мм. Нарізати плавники скибочками. Обсушити серветкою.

2Збити яйце з молоком і сіллю, покласти кальмарів, ретельно перемішати. Потім кальмарів вийняти і запанірувати в сухарях.

3Обсмажувати у великій кількості масла одночасно 8-10 шматочків, поки вони не підрум'яняться.

4СОУС ТАРТАР: Подрібнені ріпчасту і зелену цибулю, каперси, огірок і петрушку з'єднати з майонезом, перемішати.

5Подавати кальмари гарячими з соусом тартар і шматочками лимона.

00:00