Капкейки полуничні зі свіжою полуницею
декорування, солодка випічка духовка
6 Травня, 2018
Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Яйця - 4 шт.
Сода гашена - 1 ч. ложка
Розпушувач - 1 ч. ложка
Сіль
Мармелад полуничний
Масло вершкове - 200 г
Сметана - 100 г
Цукор - 0,75 склянки
Ванільний цукор - 4 ст. ложки
Шоколад молочний - 100 г
Кава - 1 ст. ложка
Полуниця свіжа
Перлини кондитерські золотисті
Цукрова пудра ванільна
ДЛЯ СИРОПУ:
Сироп полуничний - 50 мл
Вода - 50 мл
Самбука - 1 ст. ложка
Directions
1Масло змішати з цукром і нагрівати на водяній бані до повного розчинення. Потім збити та по одному, не припиняючи збивати, ввести яйця.
2Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та сметану. Додати подрібнений мармелад.
3У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом на 3/4. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці ~ 25‑30 хвилин.
4СИРОП: Змішати полуничний сироп, гарячу воду та самбуку і дати настоятися 1 годину, перед застосуванням злегка нагріти.
5Вийняти капкейки з формочок і акуратно просочити сиропом, сильно не розмочуючи. Полити розтопленим на водяній бані шоколадом, змішаним з кавою, дати шоколаду застигнути.
6Перед подачею на капкейках зробити великий конус з білкового крему, прикрасити полуницею і перлинами. Посипати все цукровою пудрою.