полуничні капкейки зі свіжою полуницею
полуничні капкейки зі свіжою полуницею

Капкейки полуничні зі свіжою полуницею

  ,   

6 Травня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Яйця - 4 шт.

Сода гашена - 1 ч. ложка

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сіль

Мармелад полуничний

Масло вершкове - 200 г

Сметана - 100 г

Цукор - 0,75 склянки

Ванільний цукор - 4 ст. ложки

Шоколад молочний - 100 г

Кава - 1 ст. ложка

Крем білковий

Полуниця свіжа

Перлини кондитерські золотисті

Цукрова пудра ванільна

ДЛЯ СИРОПУ:

Сироп полуничний - 50 мл

Вода - 50 мл

Самбука - 1 ст. ложка

Directions

1Масло змішати з цукром і нагрівати на водяній бані до повного розчинення. Потім збити та по одному, не припиняючи збивати, ввести яйця.

2Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та сметану. Додати подрібнений мармелад.

3У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом на 3/4. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці ~ 25‑30 хвилин.

полуничні капкейки зі свіжою полуницею

4СИРОП: Змішати полуничний сироп, гарячу воду та самбуку і дати настоятися 1 годину, перед застосуванням злегка нагріти.

5Вийняти капкейки з формочок і акуратно просочити сиропом, сильно не розмочуючи. Полити розтопленим на водяній бані шоколадом, змішаним з кавою, дати шоколаду застигнути.

6Перед подачею на капкейках зробити великий конус з білкового крему, прикрасити полуницею і перлинами. Посипати все цукровою пудрою.

00:00