Капкейк молочний з марципановими трояндами
декорування, солодка випічка духовка
27 Серпня, 2018
Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Яйця - 4 шт.
Сода гашена - 0,5 ч. ложки
Розпушувач - 0,5 ч. ложки
Cіль
Масло вершкове - 100 г
Молоко топлене - 200 мл
Цукор - 100 г
Ванільний цукор - 4 ст. ложки
Мастика марципанова - рожева, червона та зелена
Барвник харчовий рожевий
ДЛЯ СИРОПУ ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:
Цукор - 3 ст. ложки
Вода - 1 ст. ложка
Ром / бренді / коньяк - 1 ст. ложка
Directions
1Масло змішати з цукром і нагріти на водяній бані до повного розчинення. Потім збити і по одному ввести яйця.
2Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та молоко.
3Кожну формочку наповнити тістом з кондитерського мішечка але лише на три чверті. Випікати капкейки у розігрітій до 180°С духовці 25‑30 хвилин.
4СИРОП: Змішати цукор і ром з гарячою водою до повного розчинення цукру.
5Вийняти капкейки з формочок, просочити сиропом і остудити. Остиглі вироби полити помадою.
6З рожевого та червоного марципанів зробити троянди. Для цього маленькі кульки марципану розкачати й обім'яти по краях пальцями, вийдуть пелюстки, з яких сформувати троянди.
7Розкачати зелений марципан і дуже гострим ножем вирізати листочки, за допомогою зубочистки зробити прожилки.
8Укласти квіти на ледь застиглу помаду, перемежовуючи зеленим листям.