1Баклажан очистити, розрізати навпіл, посолити та залишити на 20 хвилин. Потім промити, просушити паперовим рушником і нарізати на маленькі кубики.
2У чашу мультиварки влити оливкову олію, покласти баклажан, включити режим «Випічка» й обсмажувати до м'якості 10 хвилин. Готовий баклажан покласти в окрему чашу.
3У чаші мультиварки обсмажити дрібно нарізану цибулю, селеру, томати, каперси й очищені горіхи. Готувати в режимі «Випічка» 15 хвилин.
4Потім додати туди баклажан.
5Окремо змішати оцет, цукор, сіль, перець і нагріти на плиті. Влити в овочеву суміш, закрити кришкою, включити режим «Тушкування» та готувати, поки всі овочі не стануть м'якими.
6Остудити та прибрати в холодильник на деякий час.