Капуста, тушкована з яловичиною

    

23 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 2 hrs 15 mins

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 качан

Яловичина - 500 г

Помідори - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Кріп або петрушка - 1 пучок

Олія - 3 ст. ложки

Вода - 100 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. М'ясо нарізати середніми шматочками, а цибулю дрібно.

2Налити в мультиварку олію, покласти м'ясо та цибулю, перемішати. Включити режим «Випічка» на 15 хвилин. Періодично перемішувати продукти.

3Натерти на тертці томати, нашаткувати капусту, дрібно порубати промиту зелень. Покласти підготовлені овочі в мультиварку, посолити, поперчити, перемішати та залити невеликою кількістю води. Включити режим «Тушкування» на 2 години, періодично перемішувати.

00:00